110527-N-OA833-014

Hvis du forstår viktigheten i å ha godfølelsen akkurat nå, og ikke vente til du har alt du mangler, drømmetypen eller jenta, jobben du skulle hatt osv, da har du nøkkelen til alltid å føle deg vel, fornøyd og glad.

Nøkkelen er å huske at du er skaperen av ditt eget liv, og du bestemmer akkurat hvordan har det i ehver situasjon du befinner deg i.

Så hvordan kan du finne lykken i travle dager, når tidsklemma holder på å skvise luften ut av deg? Her er fem råd:

1 ) Gi slipp på i går, forrige uke og i fjor. Når du gir slipp på fortiden og i stedet fokuserer på hva du kan gjøre i dag for å nå din drøm, da er du i posisjon til utvikling.

2 ) Fra det øyeblikket du våkner opp om morgenen, sier du rett og slett «JA!». Tenkt på ordet og følelsen det gir! Hva føler i ditt hjerte, i hendene, i hodet, i magen? Se deg i speilet og fortsette å si det magiske ordet, og jo mer du sier det, jo gladere blir du. Tenk på alle de tingene og menneskene i ditt liv du setter pris på. Bare tanken gjør at du fokuserer på glede og ikke på sorgen over alt du ikke har.

3 ) Gå alltid for den gode tanken. For å bevisst skape det livet du ønsker, med en som følese full av letthet og glede, må du være bevisst dine tanker – følelsens retning. Det er ofte lett å falle ned i det sorte hullet av negativitet, og da er det vanskelig å komme seg opp igjen. Selv om det føles vanskelig: Velg den tanken og følelsen som gir deg glede. Da velger du automatisk bort det som drar deg ned, og som overhode ikke hjelper deg mot et bedre liv.

4 ) Omgi deg med positive mennesker og gi slipp på de som tapper deg for energi. En smart fyr sa en gang: «Du er gjennomsnittet av de fem personene du tilbringer mest tid med.» Vi har en tendens til å ubevisst ta til oss til energi av dem vi tilbringer mest tid sammen med – uavhengig av om de er en god innflytelse eller ikke, så velge å tilbringe mer tid med mennesker som samsvarer med den følelsen du ønsker å ha.

5 ) Det er ikke om å gjøre at alt perfekt, men å sende så mye glede som mulig inn i alt du gjør. Ja, gjelder og regningsbetaling, tannlegebesøk og den harde samtalen med sjefen! Prøv det – neste gang du har regninger å betale, sett på favorittmusikken din og tillat deg  å føle takknemlighet. Ikke bare for de tingene du betaler for, og alt du kan gjøre med dem, men også for det faktum at du faktisk har råd til å betale dine egne regninger.